Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite levande ljus, någon att krama i soffan...det är nog vad alla behöver en höst som denna....det är nog vad alla längtar efter, åtminstone gör jag det, skriven till särbon, fantastisk kvinna


Höstens alla nätter


Där ute faller ett mörker vi inte rår på
Men jag förtrollas då du släpper ut ditt hår
Det finns en oändlig natt till för oss två
Timmar av mörker kommer, och dagar utan ljus går

Här kommer höstens alla nätter
Tid för stilla samtal och en levande brasa
Här kommer höstens alla nätter
Där utan för fönstret kan man höra hösten rasa

Du kryper ner i min famn och du blundar en stund
Jag kan höra dig andas, jag kan känna en lycka inom mig
Dessa nätter har fått ljus, i evigheten har de fått en sekund
Dina ord, dina ögon och varma händer är ljus i sig

Här kommer höstens alla nätter
Det är en tid då man ska vårda sin själ
Här kommer höstens alla nätter
Det är en tid då känslor inte är en akilleshäl

I skenet av levande ljus delar vi på en kanna
Vi lever i det som finns här och nu
Men du säger att du kommit för att stanna
Och det vore fint för den jag vill ha är du

Här kommer höstens alla nätter
Då mörker är mörker, kan vi vara varandras ljus
Här kommer höstens alla nätter
Men vi kan finna värme hos varandra i mitt hus

Vi kan somna och vakna upp i värmen hos varandra
Då spelar det ingen roll om det är en lång höst
Då får höstens alla nätter gärna fortsätta att vandra
Om du vilar i min famn med ditt huvud mot mitt bröst




Fri vers av PPQ
Läst 330 gånger
Publicerad 2004-11-11 21:05



Bookmark and Share


  Agneta Bergman Fredrikson
Blir mjuk då jag läser denna. Så fin.
2004-12-28

  Ilana
du berättar om din kärlek. den är så mjuk och fin!
2004-11-11
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ