Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du?

Vill du samla med mig?
Samla våra tårar..
Mina och dina, till ett hav av sorg

Vill du försvinna med mig?
Under ytan av vårt hav..
Vårt hav av tårar

Till en mörk plats
En plats där stjärnorna syns
Där kärleken är fri
Fri från alla andra känslor

Där bara du och jag finns
Där vi kan hålla om varandra
I en underbar evighet

En evighet fylld med våra skratt
En evighet fylld med våra lustar
En evighet av vårt rena kärlek

Säg då till mig..
Vill du det?




Fri vers av Ayman
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-09-04 17:10



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
Skitbra!
2011-12-04

  Neal
Fint skriven !
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ayman
Ayman