Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text

Va ere du vill läsa?
En text om hur skit livet är?
Om hur man vaknar varje morgon och hoppas dagen blir ljus?
för varje steg jag tar, faller jag två steg tillbaka..
Som Tu Pac sa, till en liten fucking hora..
\"När du snubblar, du halkar sen ramlar\"..
(Once you trip you slip and fall)

Är det fel på mig? eller har jag ingen tro?
Jag tror på gud, men vem bestämmer om ja ska få ro?
Jag försöker men allt ja ser e svart.. en jävla depression...

Jag ska överleva dagen med en joint i handen..
chilla genom natten o sova med hasch kakan i handen

De skyller på att jag är från ghettot.. men vet du vad
\"Håll käften din jävla fetto\"..
Ni skickar mig till fucking psykologen, ger mig schack o säger till mig ta det
tror ni att ja kommer bli normal?
att jag ska kunna vara hel som vanligt?
Ni e fucking idioter om ni tror på er jävla amfetamin,
för nästa gång ni ser mig, kommer ni inte ha en flin...
jag kommer med en AK i handen
Skjuter dig i fucking skallen
ja pallar inte hitta på mer skit

ja ska tagga nu o lyssna på musik..




Fri vers av Ayman
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-10-06 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ayman
Ayman