Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstahandskontrakt.

Det är knivskapt läge
tårarna faller lätt
tunga och välbehövda

i sommar blev jag vuxen.
och lugn.
fick förstahandskontrakt.
till mig själv.
till en lägenhet.
till världen.

det är nånting du borde prova på.
som vårens första glass.
eller en hemlig trädkoja.

jag byggde utan spik
men den håller ändå
och jag blickar ut
ut över det stora

jag är inte rädd längre
för jag har
förstahandskontrakt.
till mig själv.
till en lägenhet.
till världen.




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-05 05:39



Bookmark and Share


  Andreas Safer
underbar mandy! klar femma. ps hur e läget? DS jag har det fett i gbg
2006-11-20

    Dandelion
Mycket bra! Väl beskriven känsla och snyggt upplägg med bra rytm i dikten.
Förstår bara inte, varför du kallar den "Höststrom"?
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin