Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens under

Naturen är klok
Allt eftersom åren går
låter den mäns öron växa igen med hår
så dom bara kan höra det dom vill




Övriga genrer av ospray
Läst 320 gånger
Publicerad 2004-11-12 14:24



Bookmark and Share


  Markattan
Fick mig att skratta högt. Underbart!
2004-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray