Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

Sorgen river mitt hjärta och
kroppen skriker av smärta
dina starka armar ska aldrig mer krama mig
barnet får aldrig mer vara barn
aldrig mer får jag ropa pappa hej..
kom dansa med mig.

Men nån gång ska vi åter mötas... just där stjärnorna tar vid...
där väntar du på mig, där ska vi åter dansa. där får jag ropa Pappa hej.





Fri vers av tessilago
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-05 19:36



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Så vackert du skrivit om pappa
Det är så lätt att bara säga: -va tråkigt att din pappa gått bort
Det är nog först nu när jag läser din dikt som jag riktigt förstår och minns hur det kändes. Den sorg den saknad man känner när någon man älskar går bort går inte att beskriva med ord. Det sliter sönder hjärtat och det tar så lång tid att man tror att man aldrig ska bli hel igen.

Saknar dig oerhört
Hoppas du snart skriver så jag får läsa fler av dina vackra dikter

Kramiz

Din nära och kära vän \"Kristallkatten\" :-)
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago