Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aningen desillusionerat kanske...


Monolog

Du säger att du tror på kärleken
Men har inte så att det räcker
Ens till dig själv

Du hatar orättvisan i världen
Och köper märkeskläder
Trots att du vet

Du ger inte mycket för USA:s utrikespolitik
Men du äter på Burger King
Försöker leva i ett eget Hollywood

Du tycker att politikerna inte gör sitt jobb
Men ditt namn kommer aldrig att stå
På valsedlarna

Du hoppas på en ljus framtid
Men stannar hellre i tunneln
Tills vidare

Du väntar på någon
Du inte vill förtjäna




Fri vers av Zifnab
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-09-05 19:47



Bookmark and Share


  M. Novkovic
Så dags att du la upp något av din poesi:)
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Zifnab
Zifnab