Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller

faller i kärlek
som faller i glömska

faller hårt
är ingen katt

bättra stanna på plan mark
men faller i bitar då




Fri vers av Zifnab
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-09-06 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zifnab
Zifnab