Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manifestation av Jantelagen

Född som lera
En oformad klump
Förundrad av skönheten
En värld av färger och känslor

Glädjen och leken
Föräldrarnas stolta uppmuntran
Och förmaningar
Skratten och äventyren

Vännerna och insikten
att man inte är som alla andra
Pratar konstigt och är vild
Talfröken är boten

År av träning för att passa
Formen för trång
Spricker inte
Får ge med mig

Skolan var ugnen
Gräddningen ännu inte över
Förhoppningsvis misslyckad
Vattnet kan bli boten

Risken att upplösas




Fri vers av Zifnab
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-09-06 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zifnab
Zifnab