Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns vissa saker som inte ens förnuftet klarar av

Förnuft och Känsla,
jag var helt klart Förnuft

\"tänk innan du handlar\"
var mitt motto,
min ledstjärna i livet

jag var försiktig
nästan lite osäker
(lite är en underdrift)

jag gjorde inget som
jag skulle kunna ångra dagen efter

jag hade mina principer
som jag alltid följde

mina åsikter var starkt cementerade
på vissa punkter

vissa saker skulle jag helt enkelt
aldrig göra

och sedan rörde du mig




Fri vers av Patricia VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-09-05 22:42



Bookmark and Share


  Neal
Bra dikt !
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Patricia
Patricia VIP