Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så oväntat

att se in i dina ögon
och möta mig själv
att ligga i din famn
och känna hjärtat rusa

så oväntat
att andas in din doft
och känna hur själen smälter
och hur världen tynar bort

så oväntat
att möta dig här och nu
och vända mitt liv helt om




Fri vers av Patricia VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 08:56



Bookmark and Share


    Fröken Frida
vackert!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Patricia
Patricia VIP