Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han förstod inte varför folk skrattade....


Den varmaste plats han visste


Svärmor fyllde 60
och hennes nya kille
passade på att berätta
när det skulle bli hans tur
ville han åka och fira det
på en varm plats.

Min son svarade
\"Men då kan du åka
till Bastun
på Åkeshovs badet!?\"


Det var den varmaste plats han visste.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-09-06 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris