Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två nudister

Två rikligt klädda nudister
med osynbara brister
utan skvallerbänk
med en mäktig länk
sjungande för varann

Två halvdant klädda nudister
med ovälkomna tvister
utan skvallerbänk
med en sprucken länk
tvivlande på varann

Två simpelt klädda nudister
med omoralens lister
på en skvallerbänk
med en saknad länk
främmande för varann




Fri vers av svartgul
Läst 608 gånger
Publicerad 2006-09-06 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartgul
svartgul