Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en dikt dedicerad till bob min ende son


barnet



Humlan surrar på grönan äng
barnet sover i blomstersäng

Gräset vajar så sakta
vill att på barnet vi vakta


Vinden susar och göken gal
barnet ligger i lövtäckt sal.
År så rosig om kinden
i ljumma försommarvinden .


Blåklockor stå på sin höga stjälk
barnet ser ut som ett underverk


Ej livet än gjort dig illa
slumra så sött, du lilla




Fri vers av Leif
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-08 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif