Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glögg

...ta mig dit.




Övriga genrer av Dr Tengel
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-09-08 20:58



Bookmark and Share


  Stefan Ek
haha... ja, ehum... du lägger verkligen bördan över på läsaren :)
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Dr Tengel