Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog, (eller Knulla)


Anna, min Anna kom rid mig uppå
Rid mig så länge som drulen kan stå
Rid mig till himlen och rid mig tillbaks
Rid på min tunga och ge dig till smaks
Anna, min Anna kom rid mig uppå

Anna, min Anna var snuskigt verbal
Smörj vaselin runt din sköna anal
Piska och spanka mig rodnande röd
skrik ut i skyn din förbaskade nöd
Anna, min Anna var snuskigt verbal

Anna, min Anna kom sug mig utav
Sug mig så länge min sprutande stav
fyller din mun i en pulsande vals
rakt ner i svalget och ner i din hals
Anna, min Anna kom sug mig utav




Fri vers av Dr Tengel
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 10:30



Bookmark and Share


  Laijza
Du fick ju men nästan allt i en liten ask. Gillar rimmen..Kul sak!
2006-12-07

  klaathu
Alla behöver vi en Anna =)
Skön morgonläsning.
2006-11-02

    Camillaa
haha, jag var bara tvungen att skratta när jag läste den här!!
/ C *
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dr Tengel