Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick, tack...

Tick, tack... Klockan tickar, huvve nickar.
Spriten drickar, fyllan prickar.
Tick, tack... Klockan går, ruset når
hyvens mår när ågren slår.




Övriga genrer av Dr Tengel
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-09-08 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr Tengel