Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mjao.

cigarettfimp i ladan.
oj så det brinner.
hoppasan hejsan.
korna försvinner.
lite bränsår här lite bränsår där.
hela ladan brinner.



mmm grillat...




Fri vers av alittleheartache
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-08 23:04



Bookmark and Share


  W.Riter
*skrattar* Tokig sak det här...
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

alittleheartache
alittleheartache