Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunstar bort.

I natt föddes en ny Oscar Wild.
En man med klass, en ganska najs stajl.

I natt föll en stjärna likt en sommarängs sång.
En vanlig natt, i väntan på morgonens ankomst.

Igår gick jag, längst en vinter präglad kust.
En grå värld, som inte är värd min närvaro för en sekund.




Fri vers av alittleheartache
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alittleheartache
alittleheartache