Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på lördag

krök, pök och jävligt mycke stök




Fri vers av alittleheartache
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-10-05 22:11



Bookmark and Share


  Keaton
en bra kväll med andra ord
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

alittleheartache
alittleheartache