Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

Tårarna finns alltd där....
efter skriken, efter allt
Genomskinliga vatten droppar med en smak av salt
är han vit eller svart,
gammal eller ung
fattig eller kung
är tårarna alltid lika dana med en smak av salt.




Fri vers av tessilago
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-09 16:50



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Underbart, dikten berör verlkligen.
Sån tur att att droppar finns och att de ger en smak av salt, hur skulle vi annars veta vad som är vad och hur skulle vi annars kunna växa?
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago