Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara beroende....


en dag

En dag går jag förbi
en dag går jag inte in
en dag, men inte idag. Inte nu.
Jag klara det inte nu
inte en dag utan
inte ett liv utan
MEN en dag går jag förbi
en dag, men inte idag...




Fri vers av tessilago
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-09 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago