Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just nu....

Just nu, känner jag.
Just nu. Känner jag.
Känslan av att överges
känslan av att inte vara behövd.
Just nu, känner jag.
Just nu. Känner jag.
Känslan av glädje
känslan av en morgon dag med sol.
Just nu känner jag just nu känner jag
DET!




Fri vers av tessilago
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-09-09 16:55



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Ibland känns det si och ibland känns det så. Kan det beskrivas bättre...?
2007-10-15

  AjBi
Häftig formulering.. just nu känner jag. Just NU... syvve!
2007-09-14

  utstött
Den mest fantastiska och vackraste dikt du skrivit, alla katagorier. Jag ryser, helt underbar!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago