" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se och ta tillvara "jordens krafter"




Knytet


Knytet syns på marken röra
sig och gny
jag tar steget försiktigt föra
min hand brydd
Ur filten täcker den av
ett gossebarn klädd i guld

Känslan blir mig stor övermäktig
livets underbara gåva
när knubbig arm sträcker sig
och ögon lovar
tro på vad du ser
i ett naturligt skimrande ljussken

Tårarna rinner sakta nedför kinden
min de väter
Du är till jorden bunden
och slipper leta

Lyft guldet till din famn
omslut den
låt det inte silas ur din hand




Fri vers av Rosen VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-09-09 19:51



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
"Lyft guldet till din famn

omslut den låt det inte silas

ur din hand"

guldet vilar i mina ögon när jag läser denna dikt =)
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP