Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här är soft, så mycket söndag.........


en känsla att gå på

Rannsaka sig själv och den man är
En stund för eftertanke behöver alla
Fundera en stund på vad man gör här
Och låta alla illusioner falla

En stund att fundera på vad man gör
Fråga sig själv vad man vill
Lyssna på röster som man aldrig hör
Hitta mod och kraft så det räcker till

Finna en känsla att gå på
Och finna mod att fortsätta
Finna en känsla att gå på
Och göra det enda rätta
Finna en känsla att gå på

Ta sig ut i naturen på en tur
Finna sin plats i det stora hela
En möjlighet att riva en mur
Bli fri från strukturer allt för stela

Andas känslor, dricka lite liv
Se vad som verkligen har betydelse
En chans att begrunda sina alternativ
En möjlighet att stärka sin övertygelse

Hitta en känsla att gå på
Något som ger mod att tro
Hitta en känsla att gå på
Något som fortsätter att gro
Hitta en känsla att gå på

Våga möta det som kommer mot en
Våga ta det som kommer till sig
Och inte döma, utan se livet som en vän
Och då kanske jag känner livet inom mig

Värna om ens rötter och den man blivit
Se det som en gåva, det som man har
Se något värt att minnas i det man skrivit
Och våga känna, i stället för att söka svar




Fri vers av PPQ
Läst 768 gånger
Publicerad 2004-11-14 22:39



Bookmark and Share


  odyne
den här är så fin....har skrivit ut den och satt den på kylskåpet, så jag kan läsa den ofta
2005-01-14

  Markattan
Mycket tänkvärd och väldigt vackert formulerad skrivelse! Det är viktigt att stanna upp i livet och se vad man gör, vart man är på väg och vad man egentligen vill.
2004-11-14
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ