Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar utifrån ett perspektiv


Blomman böjs för vinden
Människan hugger ner träd
och rötter rycks upp

är då inte blomman
den lycklige..

Lejonet fäller antilopen 
Apor sätts i bur för att tittas på
de får inte leva i sitt rätta element

är då inte antilopen
den lycklige...


Om du är klok förlåter du din fiende
Hatets begär strös runt vår jord
fortsätter tills alla förlorat

är då inte den förlåtande
den lycklige...




Fri vers av Rosen VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-09-10 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP