Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här specialskrev jag just för den här sidan.....ibland händer det...själva stommen är något jag använde i en novell...den finns i lite olika versioner...men som sagt det var så jag beskrev en karaktär i en novell....det kändes helt rätt att använda so


En kvinnas leende (poet)



Du var en blomma på en äng av betong
Jag vill viska saker, ömt i ditt öra
Så att inte vintern för blomman blir för lång
Viskar, jag vill både se och röra

Du är en kvinna helt i min smak
Jag vill ha någon som du
Jag vill dansa under detta tak
Jag vill dana med dig nu

Du ler en kvinnas leende
Ett leende som antyder en del
Men avslöjar inget alls

Det finns en mening med allt som sker
Och alla frågor behöver inte svar
Men det finns tusen skäl i leendet du ler
Och varje möjlighet får mig att stanna kvar

Du är helt enkelt en kvinna för mig
Jag vill dansa, för i dansen är jag en man
Är en svävande dans något för dig
Det är känsla bara vetskapen om att man kan

Du ler en kvinnas leende
Ett leende fyllt av antydningar
Men helt utan löften

Kanske var det bilder från ett tidigare liv
Som vi delat, var det jag såg då du log
Jag får nog medge att det kan vara ett alternativ
Men du ska veta att av ditt leende får jag inte nog

Du är en kvinna som jag med lätthet kan falla för
Så vad ska jag säga, jag är alldeles stum
Och det är en känsla jag vill hålla vid liv, om jag så dör
Och jag leker med tanken att kyssa din leende mun

Du ler en kvinnas leende
Det finns massor med antydningar
Men inga som helst löften







Fri vers av PPQ
Läst 629 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2003-12-08 23:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ