Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När orden ställer krav...


Oresonlig kompromiss med mig själv


\"Skall det vara stark eller starkt?\" frågade du.

*resonerar*

en människa
som skiner = utstrålar
styrka = stark

en sol
som strålar = skiner
ljus = starkt

\"läs det högt för dig själv och välj sen hur du vill att det ska betonas\"
sa du diplomatiskt

*Läser*

*resonerar*

Skall nog vara
ett \"t\"
för flytet

Skall nog inte vara
ett \"t\"
för formen

Slutar resonera
och skriver
i stallet, istället



mockar dynga




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-09-12 17:22



Bookmark and Share


  Mareld
Jag bara skrattar. Skit i alla regler och stavning och annat tråkigt. Gå på känslan! Du gör det så bra att du klarar det med förbundna ögon...och händer...
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris