Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden går i cirkel


Dödens svarta krona
bärs av
den stora massa
likt vulkanisk lava

strömmande

Dödens gråa skugga
han är
omsvept som en kappa
till liksvepning och

mörker

Dödens svarta mull
blir till
jordens sådd
beströs i labyrinters gångar

till cirkelns mitt




Fri vers av Rosen VIP
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-09-12 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP