Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Babysteps ut i ljuset


Tittar ut genom fönstret


Jag tittar ut genom fönstret.
Ser dig
Ditt leende smeker gräset gult
Ditt andetag rufsar till trädtopparna
Vill gå ut och möta dig
Naken
Vill se dina konturer
Känna hur de med en smekade rörelse förenar oss.
Våra konturer blir ett
Vi möter inte morgondagen, den möter oss
Våra själar är redan där.
Kyss mig.

igen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-09-13 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris