Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets dans

mitt liv går som en dans..
vindlande fort
just som i trans..
kanske en dag
en dag som just denna
ska dansen ta slut
och där sitter jag hemma...
hemma på stolen gammal och grå
men kanske ändå
lycklig som få....
för dansen var så vild
att jag ingenting ångrar
och inget hellre jag vill
är att vila mina tröta ben
på stolen ett tag
och kanske av lättnad ge sken..
för få ett dö om slag.




Fri vers av tessilago
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-09-13 21:54



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Som alltid, vackert och välskrivet, men jag förstår inte riktigt sista meningen. Kanske är det det som är meningen??
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago