Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mineralvatten

Graciöst dansar sig floden fram
över bottens släta individer
Smeker den hårda skölden
utan att beröra den
inre kemiska sammansättningen

En rispa på en sten i mängden
medför ett öppet sår
Får den upplösta själen
att skumma omkring de
som inte berörs av

min sönderrivna själs kemi




Fri vers av trollungen
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-09-14 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trollungen