Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

separation


vi kysser varandra blodiga
våra såriga läppar söker jämlikar
vi bränner varandra
med trevande händer
slickar varandras tårar

sedan reser vi oss
och flyr




Fri vers av Adele
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-09-14 22:42



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Å du! Vilken text! Mycket bra!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Adele