Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen från då


skavda stenar
föll upp på hennes strand
och allt blev fult
när hon tuggade
på det




Fri vers av Adele
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-09-14 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adele