Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att knulla någon annan

jag vaknar på natten
medan du hånflinande knullar någon annan
skuggorna vänder sig emot mig
och jag dör en bit inombords varje dag

och jag vill fråga dig
om varför du knullar någon annan
om varför du lämnar mig sömnlös på nätterna
men hur ska du förstå att jag dör lite varje dag

och jag vill fråga dig
hur det gick till när du rann bort mellan mina fingrar
och försvann
hur du blev han som knullar någon annan på nätterna
och lämnar mig sömnlös

du säger att det är klart att du vill
men hur ska jag kunna veta vad du vill och när du vill
när det enda jag ser av dig
är han som hånflinar och knullar någon annan

jag vet inte ens om du kan hånle
ditt ansikte är inte sånt som hånler
ändå väcker du mig på nätterna
när du hånflinande knullar någon annan

och jag vill fråga dig varför du plågar mig
när det är klart att du vill
och jag vill fråga dig vad tröttheten kommer ifrån
och varför jag saknar dig när det är klart att du vill

vad exakt är det du vill
och kommer du att berätta det för mig
innan du verkligen knullar någon annan
såsom du brukade knulla mig




Fri vers av Adele
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-09-29 22:14



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
känsloladdad dikt som var bra, det där vet man hur det känns. Att bara vara kvar och den andre har gått vidare... brabrabra!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Adele