Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett skimmer av fläckar


Mötte dagen med smutsiga byxor


Smutsen på barnens byxor
är inte förstörda kläder
som deras mor säger
utan bara ett minne
av närhet med livet

Mina är täckta
men en annan typ
av smuts

dödens




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-15 12:29



Bookmark and Share


    Bim
Av närhet med livet,så fint,men sen Herr Morris inte tror jag på det du sen skriver,-byt brallor och ha en bra dag!Hälsn.Bim
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris