Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen till festen då den tagit slut...


Efterfesten dagen innan morgondagen...


Du ville
att vi skulle
bränna dig
till efterfesten.

vet du
inte
att pärlor och diamanter
inte brinner?




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-15 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris