Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens källa


Rofyllda tystnad
där i skogsgläntans ljus

naturens budbärare
kom mig till mötes
bärande på sitt krus

spred en doft
av granbarr och mossa

Jag lade mig ner
på mossbäddens mjuka säng

bilden i mitt öga gav mig
ett klarblått himlavalv
samt susande tallkroners länk

till allt vad som skapats

Jag blundade
fylld av naturens livskraft

spred en ljuvlig känsla
när tystnaden bröts
av den fågelsång som lagts

till mitt öras fulla njutning




Fri vers av Rosen VIP
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-09-15 23:11



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackert och fridfullt!
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP