Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lida i tystnad, är som att skrika i en folksamling - det märks...


Kan någon säga något, för jag hör inte tystnaden?!


Tystnaden

talar inte


den river


i öppna sår





Övriga genrer av Herr Morris
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-09-17 17:32



Bookmark and Share


    Bim
pang,där gick skottet
som föder inspiration ur det du skrivit
2006-09-17

  Sanningsägaren VIP
tystnaden varar
inte
den
sår
ett frö
av oro
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris