Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finner mig

Du finner
mig vid återvändsgränden
med blodiga händer

Du finner mig
bankandes
rytmer
in i din döende
vals

Du finner mig
om du kan finna dig i
att lyssna
och att lyssnas på

Du finner mig
runt om hörnet
bara för att jag har väntat på dig,
utan att vi
visste om det

Du finner mig
och jag som du,
har alltid
funnits




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-09-17 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan