Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi fick en bibel i skolan idag



vi fick en bibel i skolan idag
jesus var väl sinnessjuk
vi har ju alltid varit kreativa


(för universum är inte skapat än)


jag skrev: -hello stranger
och släppte ner den i brevlådan
där muslimerna bor


men kyss mig knulla mig nu
innan vi dör lyssna på mitt inre lyssna på mig
innan vi dör innan det är för sent vi vet ju ingenting vi gör ju ingenting vi gör ingen jävla nytta så knulla mig nu så gör vi i alla fall
någonting



(jag vet att jag är sexigast på hela skolan - but i\'m just a teenage dirtbag baby)



men tills den dagen då gud ger mig
ett tecken på att allt finns
ska jag fortsätta sova i min grav
bara kika fram bakom min gardin
och säga
come get me if you can i did\'nt knew you before i was born who says it will be any different when i\'m gone



jag har syndat
bakom din rygg
men det gud inte vet
mår gud inte dåligt av





(if i let go now
at least i was alive!!)







Övriga genrer av livet
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-09-19 17:11



Bookmark and Share


  Bump
HJÄLP
igen
det här är häftigt.
2006-09-22

    majbarn
det är så coolt, så äkta och ärligt! det borde absolut finnas fler som du. femfemfem
2006-09-22

  osynlig
hu rkan du vara så jävla bra hanna?? åååh
första delen av texten är klockren!
det blir nog ännu ett bokmärke här
2006-09-19

  Queen_of_Rain
styrkan i den här dikten ligger i provokationen. den är riktigt bra
cos "no one here gets out alive"
2006-09-19

  Christer
det är kul att läsa det här tycker jag
det är lite som att få lyssna när du tänker högt

det finns något väldigt uppgivet över texten
lite jag-tror-inte-på-nåt-och-allt-kommer-gå-åt-helvete-känsla
men att dikt-jaget i denna ändå är kaxig liksom
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet