Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Japp, en liten crush var upptakten till denna. Finns inspelad. Om Ni önskar höra finns mp3 att tillgå.


Endless Love

I tried to reach you
I tried to make you see, my love
I tried to ease our pain
Have we ever been so close to life?

Time will heal our wounds
I hope that you will forgive me
It´s a fading dream, our endless love
Left behind, a lonesome ride, embraced by the sunset
Like fallen leaves left to die

I wish to hold you
I wish to make it come alive
Tears are falling
From our tender naked sky




Fri vers av Bigwig
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-09-19 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bigwig