Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är en kompis namn på msn. Det kändes rätt.


Tomhetsmedveten

Strax bortom tomheten
Där det som kallas vakuum har tagit slut
Där har jag byggt mig en stuga

När jag kopplat bort allting
(det händer ganska ofta)
öppnar jag dörren och kliver på

Där inne har jag möblerat
Med det viktigaste
Så att jag klarar mig
En timme eller två

Efter ett tag
Kommer verkligheten och knackar på




Fri vers av Harald Freij
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-09-19 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harald Freij
Harald Freij