Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabbt nedklottrad i marginalen i en gratistidning


Vi som

Det var jag som
spikade upp plakatet,
som skrev
Hellre inkomster än utgifter
och tyckte att jag var lite
rolig

Det var du som
älskade mig
ändå




Fri vers av Harald Freij
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-10-18 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harald Freij
Harald Freij