Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen verkar bestå av förändringar och denna dikt beskriver just en sådan situation....


Förändrad

Förändrad
Förvandlad
Var världen för oss
det verkade som kärleken glömt oss förstås
Men för eller senare visade det sig att det den planerat
Var till för dig och mig....




Fri vers av cijix
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-20 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cijix