Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns mycket man inte kan förstå i livet, något jag har svårt att acceptera är att världen är orättvis, jag menar varför måste det vara så?


Orättvisa

Du vet att världen är orättvis
Men du lever vidare ändå
Du vet att det aldrig kommer bli bra igen
Men du accepterar det
Du vet att de drömmar du en gång hade
nu för alltid gått i kras
Men du kan ändå tro på morgondagen
Du vet också hur det känns för mig
För jag vet att en dag får jag lov att leva utan dig




Fri vers av cijix
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-24 10:00



Bookmark and Share


    wANTEd
Livet och människan är motsägsfull och har väldigt ambivalenta känslor.
Det finns med- och motgångar i livet.
Vissa gånger svajar det mer än andra.

Det är bara att följa med och göra det bästa av situationen.
Man behöver inte alltid förstå.

Livet fortsätter trots att man inte förstår och accepterar.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

cijix