Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bland förändras saker och ting helt enkelt och det gäller då att välja rätt väg, men hur gör man då när man inte vet vad man ska välja? Och när man inte vill göra som alla andra....


Saknaden

Jag var rädd att mista dem
För de var långt borta nu
i den verklighet där de
ville leva sina liv
Jag valde att bli kvar här
och jag saknar dem
Men de tror sig förstå mig
Du får göra som du vill säger de
Men de vet inte varför
och de kräver inget svar
De godtar bara att jag
stannar kvar...




Fri vers av cijix
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-11 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cijix