Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen dit



räcker inte natten och stjärnorna till,
eller trädets skugga,
räcker inte den daggvåta höstbrutna ängen?
vägen har inget slut
när vi står där ensamma
med längtan i bröstet
mot ett obeskrivligt mål
en saknad av ingenting




Fri vers av hemlös
Läst 160 gånger
Publicerad 2006-09-20 14:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här smakar båd sött och salt
den här texten har nästan allt
här kan jag tänka mig att leka
med tom, med eva och viveka
2006-10-25

    elfatak
your name remember me of my life
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

hemlös