Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som var men inte är

 

 

ge mig mer

fyll tomma sidor med svart bläck

fyll glaset och drick upp

ge mig allt du talade om

fyll mig med vemod

fyll tillvaron med minnen

ge mig inget

du var men är inte

fylld av kärlek




Fri vers av hemlös
Läst 138 gånger
Publicerad 2006-09-25 11:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
va? jag hörde inte riktigt
kanske hörde jag bara inte på
när du skrek i örats mitt

det här känns inte riktigt...
det är inte riktigt på...
svart på vitt
men ingen knorr

jag saknar bett
här ser jag grimma
låt skallet ljuda
i tidig timma
2006-10-25

    Camillaa
riktigt fiin !
/ C *
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

hemlös