Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon hem


jag flöt uppströms längs med den tomma cykelvägen
kylan hade klängt sig fast
vid trädgrenarna
rädd för att störa oss
jag förstod att det fanns värme inuti




Fri vers av hemlös
Läst 182 gånger
Publicerad 2006-10-25 12:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
igenkännandets fasa
mig griper och kramar
nu vill jag bara gasa (mopeden har gasen på handtaget)
och suga på mina ramar
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

hemlös